Makt

Confound it! The batteries are dead!

Du vet den der feltturen…

leave a comment »

… vel den ble det ikke noe av.

Hvorfor? Jo, du skjønner det at… vel… det regnet.

Vi var på flyplassen, tidlig, tidlig, det var så vidt biler på veiene en gang så tidlig var det (jeg sto opp klokka syv! Det er klokka 2.15 hos dere), og det hadde regnet hele natten. Vi tenkte at, akk, det gjør da ikke noe, og det tenkte nok flyet også. For selv om vi var litt forsinka så klarte vi til slutt, etter mye venting, mye sitting i en forferdelig trang buss, å komme oss på flyet (hvor jeg dunket hodet mitt flere ganger i taket).

Vi lettet og krysset fingrene for at vi kom til å få se en pen utsikt over alle fjellene (det går faktisk fly som bare kjører opp mot fjellregionene som sightseeing for å kjøre tilbake igjen). Men det var ingen fjell å se. Det var egentlig ingenting å se. Så 20 minutter etter take-off fikk vi beskjeden om at vi snur tilbake igjen. 10 minutter etterpå var vi på bakken.

Så nei, det ble altså ingen felttur på meg, men forhåpentligvis blir det en senere. Jeg fikk derimot den underligste (og korteste) flyturen jeg noensinne har tatt.

Været

Nå sitter jeg hjemme og fryser nok en gang (det har vært varmere de siste dagene), og hører på tordenværet. Både lynet og tordenet er enormt her. Jeg er helt fascinert!

Advertisements

Written by Aslak

February 8, 2012 at 21:47

Posted in Nepal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: